Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Άγριες Μέλισσες: Ο Πέτρος καταφέρνει να ξεφύγει και ζητάει καταφύγιο απ’ τον Λάμπρο (video)

Written by on 11 Μαΐου 2022

[ad_1]

Ο Πέτρος καταφέρνει να ξεφύγει απ’ τον Ντούνια και τους άντρες του και ζητάει καταφύγιο απ’ τον Λάμπρο.

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα ξεκινούν την έρευνα στην Αθήνα, αλλά οι πρώτες πληροφορίες που συλλέγουν δεν είναι ενθαρρυντικές.

Η Πηνελόπη συνεχίζει τη δική της έρευνα για να βγει στο φως η αλήθεια για τον φόνο του Γραμματικού.

Η Μυρσίνη προσπαθεί να πείσει τον Κωνσταντή να δωροδοκήσουν έναν αξιωματούχο της κυβέρνησης.

Ο Πέτρος υποψιάζεται πως ο Ζάχος κατέδωσε την κρυψώνα του και η Ελένη φοβάται πως οι υποψίες του είναι αληθινές.

Δείτε το video:

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Άγριες Μέλισσες – Απόψε 11/05 στις 22.30″,”description”:”Ο Πέτρος καταφέρνει να ξεφύγει απ’ τον Ντούνια και τους άντρες του και ζητάει καταφύγιο απ’ τον Λάμπρο. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα ξεκινούν την έρευνα στην Αθήνα, αλλά οι πρώτες πληροφορίες που συλλέγουν δεν είναι ενθαρρυντικές. Η Πηνελόπη συνεχίζει τη δική της έρευνα για να βγει στο φως η αλήθεια για τον φόνο του Γραμματικού. Η Μυρσίνη προσπαθεί να πείσει τον Κωνσταντή να δωροδοκήσουν έναν αξιωματούχο της κυβέρνησης. Ο Πέτρος υποψιάζεται πως ο Ζάχος κατέδωσε την κρυψώνα του και η Ελένη φοβάται πως οι υποψίες του είναι αληθινές.”,”thumbnailUrl”:”https://i1thumbs.glomex.com/dC1ibGR0ajQzcm5xejUvMjAyMi8wNS8xMS8xMi8wM18wN182MjdiYTVmYjEyM2ZiLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT30S”,”uploadDate”:”2022-05-11T12:03:34.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599y13jvp3arc9&playlistId=v-cjwwvujocc8p”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

The post Άγριες Μέλισσες: Ο Πέτρος καταφέρνει να ξεφύγει και ζητάει καταφύγιο απ’ τον Λάμπρο (video) appeared first on e-Stage.gr.

[ad_2]

Source link