Ο Mente Fuerte συνεργάζεται με τον Immune για το Drill κομμάτι «Winners»

Written by on 7 Σεπτεμβρίου 2020


Ο Mente Fuerte και ο Immune πυροδοτούν μία αιφνίδια σεπτεμβριανή μουσική εξέγερση.

Το διάσημο ρητό που θέλει την «Ιστορία να γράφεται από τους νικητές» έρχονται να επιβεβαιώσουν οι Mente Fuerte και Immune με τη νέα τους συνεργασία στην OffBeat Records.

Καταδικασμένη να κατακτήσει τα charts και το κοινό της Ελλάδας, η ολοκαίνουρια ραπ παραγωγή των δύο πρωτοπόρων καλλιτεχνών, με τίτλο «Winners», έρχεται να πυροδοτήσει μια… αιφνίδια σεπτεμβριανή μουσική εξέγερση.

Ο ιθύνων και «ισχυρός νους» του No. 1 κομματιού της περσινής χρονιάς, του «Caliente», το οποίο ξεπέρασε τις 50 εκατομμύρια προβολές στο Youtube, κατακτώντας την πρώτη θέση στη λίστα των δημοφιλέστερων βίντεο του 2019 στην Ελλάδα, ένωσε αυτήν τη φορά τις επιρροές του με το «απρόσβλητο» ανερχόμενο μέλος του ιστορικού BCC Crew.

Μαζί δημιούργησαν ένα drill κομμάτι με πολύ δυνατές μπάρες και έντονη rap κουλτούρα.

Το «Winners» ακολουθεί μία σειρά από πολύ δυνατά καλοκαιρινά releases της OffBeat Records, όπως το «NANA» του Saske και το «Κύμα» με τον Sigma, αλλά και το πολεμοχαρές «Rudeboys» των Mente Fuerte και Hawk.

Να σημειωθεί ότι το music video για το «Winners» εκτοξεύθηκε με την κυκλοφορία του κατευθείαν στην πρώτη θέση των τάσεων στο ελληνικό YouTube.

Η νέα συνεργασία των Mente Fuerte και Immune στο «Winners» κυκλοφορεί από την Offbeat Records και είναι διαθέσιμη σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα.Source link


Current track

Title

Artist