Ο Λάκης Παπαδόπουλος ερμηνεύει για καλό σκοπό «Τα Περάσματα του Νείλου»

Written by on 17 Οκτωβρίου 2020


Ο Λάκης Παπαδόπουλος σε μια νοσταλγική rock ‘n’ roll μελωδία.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος επιστρέφει με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι γραμμένο για καλό σκοπό.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός μελοποιεί τους στίχους της Μαρίας Χατζηαυξέντη και παρουσιάζει το τραγούδι «Τα Περάσματα του Νείλου», σε ενορχήστρωση του Βαλεντίνου Βαλιαντή.

Μια νοσταλγική rock ‘n’ roll μελωδία πιστή στο χαρακτηριστικό του ύφος που όλοι αγαπήσαμε.

Το τραγούδι αυτό που ερμηνεύει ο Λάκης Παπαδόπουλος συμπεριλαμβάνεται στον δίσκο «Τριλογία Ψυχής», ένα πρωτότυπο και πολυσυλλεκτικό έργο σε στίχους εμπνευσμένους από τις προσωπικές ποιητικές συλλογές «Παλίρροια», «Μεταίχμιο» και «Ενοικιάζεται / Πωλείται» της Μαρίας Χατζηαυξέντη.

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο εγχείρημα που υλοποιείται σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο μια Ευχή».

Για τον ιερό αυτό σκοπό ένωσαν τις δυνάμεις τους κορυφαίοι δημιουργοί και ερμηνευτές που μελοποίησαν την ποίηση της Μαρίας και συνέθεσαν μαγικές μελωδίες, άλλοτε νοσταλγικές, άλλοτε χαρούμενες, αλλά πάντα παθιασμένες και συγκινητικές.

Όλα τα έσοδα από το έργο αυτό θα εκχωρούνται στον σύνδεσμο, ως πνευματική αφιέρωση στη μνήμη της αδελφής της εμπνεύστριας και δημιουργού αυτού του έργου, Κυριακής Χατζηαυξέντη, η οποία εγκατέλειψε πρόωρα τα εγκόσμια.

Κυκλοφορεί από την Walnu Entertainment.Source link


Current track

Title

Artist