«Μη Θυμώνεις»: Ο Πέτρος Ιακωβίδης κυκλοφορεί νέο τραγούδι και Music Video

Written by on 18 Σεπτεμβρίου 2020


Ένα τραγούδι που αποπνέει άρωμα από τα παλιά ερμηνεύει ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Μη Θυμώνεις».

Ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης που έχει ταυτιστεί με τις αλλεπάλληλες επιτυχίες επιστρέφει με νέο τραγούδι μετά την εξαιρετική πορεία που κατέγραψε το δυναμικό τραγούδι «Σ’ Αγαπάω Σ’ Φώναξα», το οποίο τραγουδήθηκε δυνατά το φετινό καλοκαίρι και κατέκλυσε τις ραδιοφωνικές συχνότητες, ανεβαίνοντας μέχρι το No. 2 του Ελληνικού Chart Airplay.

Προσηλωμένος στις μουσικές αξίες και τα ιδανικά που τον έχουν αναδείξει σε έναν από τους κορυφαίους καλλιτέχνες της γενιάς του, ο Πέτρος Ιακωβίδης καταθέτει άλλη μία μουσική πρόταση που θα ξεχωρίσει από το πρώτο άκουσμα.

Το «Μη Θυμώνεις» είναι ένα χορευτικό λαϊκό τραγούδι που αποπνέει άρωμα από τα παλιά.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης υπογράφει τη μουσική και τους στίχους και ερμηνεύει το «Μη Θυμώνεις» με χαρακτηριστική ευαισθησία και την ιδιαίτερη χροιά της φωνής του, αγγίζοντας τον ακροατή με την αμεσότητά του.

«Ήλιος, απέραντο γαλάζιο, μουσική. Με μια λέξη, Ελλάδα»…

Το music video του τραγουδιού είναι ένα μοναδικό οδοιπορικό στην Αθήνα υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια της Bodega Visuals. Στις οθόνες μας παρακολουθούμε τον Πέτρο Ιακωβίδης και την παρέα του να τραγουδούν και να διασκεδάζουν σε αγαπημένα και ξεχωριστά σημεία της πρωτεύουσας.

Το single «Μη Θυμώνεις» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.Source link


Current track

Title

Artist