Με το «Yesterday» του Ντάνι Μπόιλ ξεκινούν και πάλι οι προβολές του «Σινεμά με θέα»

Written by on 20 Αυγούστου 2020


Έπειτα από μικρή διακοπή και με αλλαγή στην ώρα έναρξης των προβολών (21.00) επανέρχεται το «Σινεμά με θέα», ο πιο αγαπημένος θερινός κινηματογράφος της Θεσσαλονίκης, που στήνεται για έκτη συνεχή χρονιά από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στο πιο όμορφο σημείο της πόλης, την οροφή του κτιρίου Μ2 του Μεγάρου, με υπέροχη θέα στον Θερμαϊκό κόλπο.

Η ταινία που θα προβληθεί τη Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Αυγούστου είναι το «Yesterday» του βραβευμένου με Όσκαρ Ντάνι Μπόιλ.

Υπόθεση:

Ο Τζακ Μάλικ είναι ένας άσημος τραγουδοποιός σε μια μικρή βρετανική πόλη. Τα όνειρά του για επιτυχία και φήμη γρήγορα ξεθωριάζουν, παρά την αφοσίωση και υποστήριξη της καλύτερης παιδικής του φίλης, Έλι. Μετά από ένα μυστηριώδες γενικό blackout, ο Τζακ ανακαλύπτει ότι οι Beatles δεν υπήρξαν ποτέ…! Ο Τζακ αρχίζει να εκτελεί τα τραγούδια του μεγαλύτερου συγκροτήματος στην ιστορία της μουσικής σε ένα κοινό που δεν τους έχει ακούσει ποτέ και με τη βοήθεια της μάνατζέρ του, Ντέμπρα, η φήμη του εκτοξεύεται.

Όμως, όσο πιο διάσημος γίνεται, τόσο κινδυνεύει να χάσει την Έλι, το μόνο πρόσωπο που πραγματικά πίστεψε σε αυτόν. Για να βρει την ισορροπία του τελικά, ο Τζακ θα πρέπει να επιστρέψει εκεί που ανήκει για να αποδείξει ότι… το μόνο που χρειάζεται είναι αγάπη. Με τους: Himesh Patel, Lily James, Sophia Di Martino.

Οι επόμενες προβολές

(Ώρα έναρξης 21:00)

Δευτέρα 31 Αυγούστου και Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου: «Μαγεία στο σεληνόφως» του Γούντι Άλεν
Δευτέρα 7 και Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου: «Ραντεβού στο Belle Époque» του Νικολά Μπεντός
Δευτέρα 14 και Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου: «Ευτυχία» του Άγγελου Φραντζή


Σημείωση: Η πρόσβαση στον χώρο του «Σινεμά με θέα» γίνεται είτε με σκάλες είτε με ασανσέρ. Στην περίπτωση χρήσης του ασανσέρ η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική από όλους. Επίσης η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική από κάθε θεατή κατά την είσοδό του και μέχρι την τοποθέτησή του στη θέση του, καθώς και κατά την έξοδό τουSource link


Current track

Title

Artist