Η Zaff αποκτά τα πιο «Bad Habits»

Written by on 13 Οκτωβρίου 2020


Η Zaff αποτελεί την πρώτη γυναίκα της εγχώριας trap σκηνής που συναντάμε στο εξώφυλλο της λίστας «Hot Greek Rap» του Spotify.

Η Zaff αποκτά «Bad Habits» στο νέο single της.

Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του «No» σε συνεργασία με την εξίσου νεαρή και ταλαντούχα Barbara Argyrou, το οποίο έχει ξεπεράσει τις 600.000 προβολές στο YouTube, η ανερχόμενη Zaff κυκλοφορεί ένα καινούργιο τραγούδι.

Το «Bad Habits» είναι μια μουσική συνάντηση με τον Presinocap και τον DJ Benz.

Τη σκηνοθεσία του επίσημου music video, το οποίο είναι διαθέσιμο εδώ και λίγες μέρες στο κανάλι της Zaff στο YouTube, επιμελήθηκε ο Yiannis Skourlis.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Bad Habits» κατάφερε να εμφανιστεί σε δύο από τις editorial playlists του Spotify για την Ελλάδα, στις λίστες «New Music Friday Greece» και «Hot Greek Rap».

Μάλιστα, η Zaff αποτελεί την πρώτη γυναίκα εκπρόσωπο της εγχώριας trap σκηνής που συναντάμε στο εξώφυλλο της λίστας με τα μεγαλύτερα rap hits στην Ελλάδα.

Τη μουσική, την παραγωγή, τη μίξη και το mastering του «Bad Habits» υπογράφει ο DJ Benz και οι στίχοι ανήκουν στους Zaff και Presinocap.

Κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI, a Universal Music Company.Source link


Current track

Title

Artist