«Δεν Είσαι Εδώ»: Τάμτα και Mente Fuerte κυκλοφορούν τη συνεργασία τους

Written by on 16 Οκτωβρίου 2020


Τάμτα και Mente Fuerte σε μια μοναδική μουσική σύμπραξη.

Η Τάμτα επιβεβαιώνει με τη νεότερη συνεργασία της ότι δεν αποτελεί μόνο το πιο φωτεινό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής, αλλά και το πιο καινοτόμο και πολύπλευρο πρόσωπο, καθώς δεν διστάζει να διευρύνει συνεχώς τους ορίζοντές της και να δοκιμάζεται πάντα σε επιτυχία σε νέες καταστάσεις.

Αυτή τη φορά η λαμπερή Τάμτα συναντά τον ταλαντούχο ράπερ Mente Fuerte σε ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι με το τίτλο «Δεν Είσαι Εδώ», ένα κομμάτι που ενώνει δύο διαφορετικούς κόσμους σε ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Δεδομένης της δημοτικότητας των δύο καλλιτεχνών και της αποδοχής κάθε κυκλοφορίας του, το «Δεν Είσαι Εδώ» προβλέπεται να κάνει αίσθηση και να εμφανιστεί στις πρώτες θέσεις των ψηφιακών charts στην Ελλάδα.

Η μουσική του «Δεν Είσαι Εδώ» έχει την υπογραφή των ObieDaz και Beyond, ενώ οι στίχοι ανήκουν στον Mente Fuerte και τον Sigma.

Πρόκειται για το επόμενο ελληνικό τραγούδι της Τάμτα μετά τη ραδιοφωνική επιτυχία που γνώρισε το remake της για το αγαπημένο τραγούδι «Σ’ Αγαπώ» από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 και το πρώτο τραγούδι της μετά την κυκλοφορία του αγγλόφωνου EP «Awake» τον Ιούλιο.

Το «Δεν Είσαι Εδώ» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal και την Offbeat Records και από σήμερα είναι διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming.

Το music video που θα συνοδεύσει τη μουσική συνάντηση της Τάμτα και του Mente Fuerte θα αποκαλυφθεί την επόμενη Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου για να εκτοξευθεί στις τάσεις του YouTube.

Ακούστε ολόκληρο το τραγούδι στο Spotify εδώ.Source link


Current track

Title

Artist